Izbornik

Tko smo i što radimo?

ALFA KOMPJUTER USLUGE d.o.o. je društvo utemeljeno na tradiciji poslovanja tima zaposlenika koji djeluju zajedno od 1986. godine. Sjedište društva je u Zagrebu, Hvarska 1a.

Područje naše djelatnosti:
  • usluge održavanja i popravaka informatičke opreme
  • usluge stručne potpore korisnicima u području računalnih i komunikacijskih tehnologija
  • usluge savjetovanja i prodaje informatičke opreme i rješenja
Vizija i misija društva:
  • pružiti pravovremenu i kvalitetnu uslugu uz konkurentne cijene
  • postati jedna od vodećih tvrtki za informatičku potporu i usluge
  • ponuditi optimalna rješenja u odnosu na cijene i mogućnosti po načelu „ključ u ruke“, oslanjajući se na računalne i komunikacijske tehnologije i proizvode isključivo vodećih svjetskih proizvođača

Naš stručni tim čine inženjeri računalne i komunikacijske tehnologije s dugogodišnjim iskustvom, specijalisti certificirani i usavršeni za pojedina područja informatičkih i komunikacijskih tehnologija, tehničari i elektroničari računalstva.

Zašto izabrati nas?
Mi smo lako dostupan tim koji se brzo i uspješno prilagođava Vašim zahtjevima i potrebama tržišta. U mogućnosti smo ponuditi usluge u svim segmentima informatike kako za mala društva tako i za velike korisnike. Nismo zemljopisno ograničeni jer naša partnerska mreža pokriva cijelu Hrvatsku. Imamo stečeno bogato radno iskustvo, a naši korisnici mogu potvrditi svoja pozitivna iskustva u radu s nama. Vaše zadovoljstvo je ujedno i naše.

Naši partneri

Lenovo
Cisco
VMware
Intel
Microsoft
IBM
Remark
Banksoft
Foster + Freeman / Attestor
iSpring