Izbornik

Tehnička potpora

Ubrzani napredak informacijske i komunikacijske tehnologije zahtijeva kontinuirano praćenje razvoja tih tehnologija. Naš tim za tehničku potporu prati razvoj tehnologija educirajući se kod svjetski poznatih partnera i proizvođača novih tehnologija te je u mogućnosti pružiti tehničku potporu i popravak opreme različitih proizvođača.

Inženjerska potpora

Današnji razvoj i implementacija rješenja nisu mogući bez inženjerskog kadra. Kako izvesti integraciju različitih tehnologija ili kako se prilagoditi postojećoj računalno-komunikacijskoj infrastrukturi? Naš inženjerski tim čine osobe s dugogodišnjim iskustvom u razvoju i implementaciji rješenja kao i rješavanju problema u svezi s istim.

Servicedesk

Kako ujediniti sve potrebe korisnika u području informatike? Narudžba nove opreme, servis postojeće opreme, nadogradnja opreme, zahtjevi za sistemskom potporom ili pak instalacija ili preseljenje opreme dio su integrirane "Service desk" usluge. U mogućnosti smo pratiti takve zahtjeve kroz posebnu aplikaciju gdje se evidentira svaki zahtjev koji je tražen te što je i kada učinjeno.

Helpdesk

Što učiniti kada nemate osobu za pomoć u radu s računalima ili pak nemate dovoljan broj osoba za takvu pomoć? U mogućnosti smo pružiti Vašim korisnicima lako dostupnu pomoć u radu s računalima ("Help desk") putem telefona i e-maila. Takvu uslugu moguće je prilagoditi zahtjevima korisnika kako u načinu komunikacije tako i u vremenu dostupnosti usluge.

Pojačano održavanje

Korisnicima kojima je važno prioritetno obavljanje usluge pružamo mogućnost pojačanog održavanja, nudeći poseban, povlašteni status i povoljnije cijene naših usluge. U mogućnosti smo ponuditi više modela pojačanog održavanja. Za detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte.

Sistemska potpora

Uz razvoj informacijsko komunikacijske tehnologije neizostavno se veže razvoj operativnih sistema i sistemskih alata. Školovanjem i edukacijom kontinuirano pratimo razvoj te smo u mogućnosti pružiti uslugu sistemske potpore na različitim sistemskim platformama, pomoću različitih sistemskih alata prisutnih na tržištu.